Nume:
Zana Optic - Otopeni
E-mail:
farmacie.optica@yahoo.com
E-mail 2:
contact@zanaoptic.ro
Telefon:
0741 251 686
Telefon 2:
0787 565 229
Website:
https://zanaoptic.ro/
Adresa:
Otopeni, Str. 23 August, nr.14B, Jud. Ilfov.
Facebook

Zana Optic - Otopeni
Optica Medicala

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Operatii cu laser la ochi, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul 

Detalii

Zana Optic ofera servicii de calitate in domeniul opticii medicale, avand o experienta de peste 10 ani in domeniul optometriei va oferim servicii personalizate si produse de la cei mai buni distribuitori de pe piata.

Pe lângă consultaţiile oftalmologice de rutină: Refracţie Oculară, Prescripţie de Corecţie Optică, Examen Biomicroscopic Segment Anterior şi Fund de Ochi, Gonioscopie, Tonometrie Oculară, in cazul unor patologii oculare complexe care ţin de supraspecialitati oftalmologice: Glaucom, Patologie Retiniană, Strabism şi Patologie Pediatrică venim în sprijinul pacienţilor facilitând expertiza doctorilor supraspecializati în diagnosticul şi tratamentul acestor afecţiuni.

Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul asistentei medicale secundare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential grav, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte afectiuni cerebrale. Investigam și tratam, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, de la simple vicii de refractie pana la afectiuni complexe, cu rezolvare chirurgicala sau laser, cum ar fi cataracta sauretinopatia diabetica. 

Departamentul de optica al cabinetului va consiliaza pentru alegerea ramelor in functie atat de dioptriile recomandate in reteta cat si de fizionomie. recomandarea lentilelor oftalmice potrivite cu ramele si dioptrile pacientului;  consiliere in alegerea lentilelor pentru a fi adaptate mediului de lucru: progresive, office, bifocale sau monofocale avand tratamente antireflex, filtre speciale pentru monitoare si lumina artificiala, cu inchidere graduala in functie de intensitatea solara, lentile colorate si polarizate cu dioptrii.

Etapa cea mai importanta in prescrierea ochelarilor de vedere pentru corectarea sau compensarea viciilor de refractie este aceea a alegerii lentilelor potrivit afectiunii de care suferiti, dar si stilului dumneavoastra de viata. Va punem la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelarii de vedere, produse de cele mai cunoscute firme din domeniul opticii medicale. Alegerea lentilelor pentru ochelari se face tinand cont de clasificarile acestora si anume in functie de materialul din care sunt produse, in functie de design si nu in ultimul rand in functie de utilizare.

Brandurile comercializate sunt: Nano Solar, Ray-Ban, Vogue,Emporio Armani, Polaroid, etc.

Servicii

Zana Optic va ofera:

- Ochelari de vedere;

- Ochelari de soare;

- Ochelari de copii;

- Lentile de vedere;

- Lentile colorate;

- Lentile calculator;

- Subtiere lentile;

- Solutii si accesorii.

Parteneri

Punct de lucru: Bucuresti, Str. Chiristigilor, Nr.4.

Galerie foto

Zana Optic - Otopeni
Zana Optic - Otopeni
Zana Optic - Otopeni
Zana Optic - Otopeni
Zana Optic - Otopeni
Zana Optic - Otopeni
Zana Optic - Otopeni
Zana Optic - Otopeni

© 2019 Copyright by optica-oftalmologie.ro