Nume:
Optica Medicala - Satu Mare
E-mail:
cujalcob@yahoo.com
Telefon:
0361 427 927
Telefon 2:
0743 600 978
Telefon 3:
0261 750 085
Adresa:
Satu Mare, Str. Stefan cel Mare, Nr. 14, Jud. Satu Mare.

Optica Medicala - Satu Mare
Optica Medicala

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Operatii cu laser la ochi, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul 

Detalii

Fiecare pacient care alege serviciile oferite de cabinetele noastre beneficiaza de consultatii si tratamente moderne, efectuate sub atenta observatie a unui medic oftalmolog cu o experienta. Pe langa profesionalismul si priceperea noastra, dispunem de aparatura medicala performanta, lucru care permite stabilirea de diagnostice precise si corecte. Fiecare pacient care apeleaza la serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii oftalmologice complete, care includ: examenul fundului de ochi, tensiune oculara si examen oftalmologic. Principalul rol al ochelarilor de vedere este acela de a corecta viciile de refractie si de a oferi o vedere clara persoanei care ii utilizeaza. 

Ochelarii de vedere sunt, in primul rand, dispozitive medicale ce au ca principal rol corectia viciilor de refractie si, in al doilea rand, sunt un accesoriu care ne completeaza imaginea. Povestea ochelarilor de vedere incepe in vremea vechilor egipteni, atunci cand persoanele cu un statut social important foloseau cristale slefuite pentru a mari imaginile. Primii ochelari de vedere asemanatori celor de astazi au aparut la sfarsitul secolului al XIII-lea, in Italia. Sticla folosita la confectionarea lentilelor permitea atat marirea imaginilor, cat si compensarea vederii si era montata pe rame din lemn sau os de animal, fara brate. Din acel moment, ochelarii de vedere au evoluat constant, ajungand la performantele actuale. In functie de tipul de afectiune oculara de care suferiti, ochelarii de vedere pot fi:

 - ochelari de vedere pentru aproape;
 - ochelari de vedere pentru distanta ;
 - ochelari de vedere bifocali, folositi atat pentru aproape, cat si pentru distanta .

CUM SA ALEGETI RAMELE IN FUNCTIE DE FORMA FETEI - daca ai fata patrata, iti sugeram sa alegi o pereche de rame ovale, care vor indulci trasaturile chipului. In nici un caz nu opta pentru rame dreptunghiulare si nici pentru unele foarte subtiri. In definitiv, ideea nu este sa fie invizibile, ci sa se potriveasca si sa iti confere un aspect agreabil. Astfel, vei atrage atentia asupra jumatatii superioare a fetei. Daca ai fata ovala, esti cea mai fericita: poti alege orice tip de rame, pentru ca indiferent de optiune, se vor potrivi chipului tau. Acestea fiind zise, ai putea sa te aventurezi catre orice forma de rame, inclusiv “ochi de pisica”. Chipul in forma de inimioara pretinde rame simple, subtiri, patrate sau rotunde, fara detalii decorative in lateral.

CUM SA ALEGETI RAMELE IN FUNCTIE DE CULOAREA PARULUI - in alegerea ramelor iti recomandam sa tii cont si de nuanta parului, pentru a evita anumite contraste neplacute. Astfel, daca ai parul blond sau saten deschis, alege o pereche de rame in nuante deschise si pastelate, care vor conferi chipului tau un surplus de lumina si caldura. O femeie cu parul roscat ar trebui sa urmareasca, prin alegerea ramelor, sa sublinieze trasaturile calde ale podoabei capilare, prin ochelari metalici in nuante aurii sau aramii. Daca ai parul saten, alege rame în nuanta bronzului si evita-le pe cele de culoare inchisa ori pastelata. Daca ai parul de culoare inchisa(brunet) poti opta pentru rame aurii sau argintii, dar si de culoare maro.

Servicii

Servicii Oferite:

- consultatii oftalmologice; 

- determinare dioptrii;

- camp visual computerizat;

- fund de ochi,determinare;

- tensiune oculara (glaucom);

- extractii corpuri straine;

- consultatii determinare patologii oculare;

- vanzari rame, lentile, lentile de contact, accesorii;

- montaj ochelari;

- reparatii rame;

- vanzari ochelari de soare, marci de prestigiu, Rodenstock, Hoya, Essilor, Zeiss;

- rame Solano, Fitche, Revlon, Reserve, Succes, Soho, Argus, etc.

Oferte speciale

Prin intermediul Ambulatoriului de specialitate CF Policlinica CFR,  Str. Vasile Lucaciu, Nr. 1, Tel: 0261 768 136, va oferim consultatii medicale de:

- medicina interna;

- ORL;

- oftalmologie;

- chirurgi;

- neurologie;

- radiologie;

- examene de laborator;

- retete compensate si gratuite.

© 2019 Copyright by optica-oftalmologie.ro