Nume:
Promax Optic
E-mail:
promaxoptic@gmail.com
Telefon:
0720 193 777
Website:
https://promaxoptic.ro/
Adresa:
Ploiesti, Str. Marasesti, Nr. 226, Jud.Prahova.
Facebook

Promax Optic
Optica Medicala

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Operatii cu laser la ochi, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul 

Detalii

Promax Optic a fost creata din dorinta de a oferi produse si servicii de cea mai inalta calitate clientilor si partenerilor nostri. O echipa profesionista, ce pune pasiune in fiecare detaliu al activitatii. A avea grijă de vederea noastră este un aspect important al vieții și al sănătății fiecăruia. De aceea, Promax Optic își propune să asigure consultații de specialitate și o gamă largă și completă de rame si lentile, precum și prescrierea și adaptarea pas cu pas a lentilelor de contact. Pentru clientii nostri, personane fizice sau juridice asiguram montajul ochelarilor in laboratorul propriu, cu aparatura performanta si personal calificat. Suntem o echipa relativ tanara si profesionista! Avand o experienta foarte vasta in acest domeniu am hotarat sa pornim aceasta afacere din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, promptitudine si rapiditate.

Cabinetul Promax Optic ofera o gama larga de servicii atat in domeniul oftalmologiei cat si in optica medicala. Vederea este din multe puncte de vedere cel mai important simţ al nostru. În societatea modernă tot mai multe informaţii sunt recepţionate prin intermediul ochilor. Determinarea dioptriilor este un pas esential in prescrierea ochelarilor de vedere. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei consultatii care va conduce la determinarea dioptriilor potrivite. Determinarea dipotriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie numit AUTOREFRACTOMETRU. Dupa determinarea dioptriilor vor fi comandate lentilele, care vor fi apoi ajustate nevoilor dumneavoastra de catre optomeristii nostri. Examenul fundului de ochi, practicat sistematic cu prilejul oricarui examen oftalmologic complet, este indicat pentru a stabili diagnosticul afectiunilor retinei si pe cele ale coroidei, care este membrana lipita de retina. De asemnea, in urma examinarii fundului de ochi medicii nostri pot observa vascularizatia retiniana, care poate fi modificata de numeroase boli. Fundului de ochi este examinat cu ajutorul OFTALMOSCOPULUI. Acest tip de aparat serveste la examinarea centrului retinei, a papilei si a maculei. Pe langa afectiunile oftalmologice, examenului fundului de ochi poate depista si eventuale semne ale hipertensiunii, diabetului, unor infectii sau intoxicatii.Tensiunea oculara reprezinta presiune din interiorul globului ocular. Masuram tensiunea oculara cu ajutorul unui aparat numit TONOMETRU, care apasa pe ochi. Tensiunea oculara este evaluata in milimetri coloana de mercur, iar valoarea sa normala este intre 10 si 20 milimetri coloana de mercur. Tensiunea oculara inregistreaza valori mari in cazul persoanelor care sufera de glaucom.Campul vizual este suprafata din lumea inconjuratoare vazuta cu fiecare ochi in parte, iar intinderea sa este exprimata in grade. Ingustarea campului vizual afectează calitatea vietii cotidiene si duce la aparitia unor grave probleme de orientare si accidente. Examinarea campului vizual se efectueaza cu un echipament numit PERIMETRU, care studiaza sensibilitatea la lumina a ochiului pentru fiecare zona din campul vizual. Cu ajutorul acestui examen se poate face si o depistare precoce a glaucomului.

In alegerea ramelor de ochelari potrivite, sfatul opticianului competent joaca un rol decisiv. Pentru ca ochelarii sa vi se potriveasca perfect, bratele si puntea de sprijin sunt ajustate conform trasaturilor fetei si formei capului dumneavoastra. De asemenea, este important ca forma si culoarea ramelor sa fe in armonie cu trasaturile fetei dumneavoastra. Prelucrare lentilelor aflate pe stoc se  efectueazǎ  in maxim 1 ora, cu aparaturǎ ce oferǎ o prelucrare perfectǎ a lentilei. Oferim garanţie totalǎ pentru produsele achiziţionate de la noi. Ochelarii pe care ii comandati la noi ii facem pe loc, in limita stocului de lentile disponibile sau cel tarziu a doua zi, indiferent de dioptrii sau de rama pe care o alegeti. Noi nu trimitem ochelarii la montaj in alta parte asa cum ati fost obisnuiti pana acum in alta Optica… Si asta datorita opticianului profesionist si cu foarte multa experienta care face parte din echipa PROMAX OPTIC dar si a aparaturii de slefuit lentile automata de ultima generatie! Montajul lentilelor se face pe loc, sau cel mai tarziu a doua zi in urmatoarele tipuri de rame: ramă întreagă (din plastic, acetat, metal, titan și ultem), ramă pe fir si ramă pe capse.

Servicii

Oferim consultatii optometrice pentru determinarea acuitatii vizuale:

- Masuram dioptriile computerizat;

- Prescriem retete cu dioptrii pentru ochelari;

- Prescriere retete pentru lentile de contact.

Efectuam investigatii complexe:

- Evaluare biomicroscopica;

- Examinare fund de ochi.

Montajul lentilelor este una din procedurile cele mai importante, un montaj greșit poate transforma ochelarii de vedere în un pericol pentru sănătatea ochilor. Este foarte important ca lentilele sa fie montate corect în rama, din acest motiv departamentul de montaj este dotat cu o linie computerizata care permite citirea și scanarea automata în 3D a formei ramei, centrarea lentilei conform distanței pupilare și a ramei, tăierea automată a lentilei. Indiferent de tipul de lentilă sau de ramă, calitatea execuției este monitorizată în permanență începând cu caracteristicile lentilelor și verificând produsul finit. Se oferă garanție pe rama de ochelari și pe lentilele de vedere atât de la producători cât și din partea noastră de cel puțin 12 luni. Garantăm și oferim post-garanție pentru toți clienți fideli Promax Optic.

Galerie foto

Promax Optic
Promax Optic
Promax Optic
Promax Optic

© 2019 Copyright by optica-oftalmologie.ro