Nume:
OPTICA ANA - Galati
E-mail:
optica_ana@yahoo.com
Telefon:
0723 635 716
Telefon 2:
0236 435 836
Adresa:
Galati, Str. Brailei, Nr.15, Bl. R1, parter Jud.Galati.

OPTICA ANA - Galati
Optica Medicala

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Operatii cu laser la ochi, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul 

Detalii

Optica Ana, înființată in anul 2005, este specializată în îmbunătățirea comfortului dvs. vizual. În cadrul cabinetului nostru, dvs. puteți găsi soluții diverse pentru vederea dvs., începând cu examinarea vederii pentru prescrierea de orice tip de ochelari, pana la problemele legate de vederea la calculator, la lentile progresive sau lentile de contact moi sau dure. Suntem la curent cu cele mai recente evoluții în domeniul îngrijirii ochilor, a lentilelor pentru ochelari și progresele în domeniul tehnologiei lentilelor de contact, așadar, optica medicală Optica Ana poate oferi cea mai bună calitate a vederii, prin sfaturi și soluții personalizate. Ne mândrim cu construirea de relații de lungă durată cu pacienții nostri, motiv pentru care vă vom oferi timpul necesar pentru a vă cunoaște mai bine cerințele dumneavoastră vizuale și nevoile stilului dvs. de viață.

Întreaga echipă participă constant la cursuri de perfecționare pentru a vă putea oferi dvs. cea mai bună calitate a vederii. Suntem în prima linie de optometrie, practica la cel mai înalt nivel de standarde în profesia noastră. Suntem întotdeauna interesați de îmbunătățirea experienței cu pacienții noștri. Nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți nevoie de indicații privind vederea dvs. La Optica Ana, te asteapta o echipa de profesionisti, dinamica, consecventa si entuziasta. Datorita gradului de pregatire profesionala, standardul nostru este de a ne defini ca CENTRU de EXCELENTA in prescrierea si recomandarea lentilelor progresive si a lentilelor de contact.

Echipa de optometristi si consilieri de vanzari ai cabinetului va oferă CONSULT OFTALMOLOGIC GRATUIT  test acuitate vizuala refractie, test astigmatism. Determinarea dioptriilor se face computerizat, cu ajutorul unui aparat de ultima generație Autorefracto-Keratometru-Tonometru. Keratometria presupune măsurarea curburii corneei. Keratometria ne permite sa depistăm astigmatismul, o anomalie cauzată de anormalitatea sfericitatii corneei care face ca aceasta sa nu aibă aceeași raza de curbura pe toată suprafața sa. In stabilirea dioptriilor, nevoile vizuale ale fiecărui client sunt analizate si integrate de către specialiștii noștri. Comunicarea, adaptabilitatea si profesionalismul specialiștilor se reflecta in confortul Dvs vizual. Personalul nostru de specialitate va oferă consiliere in alegerea ramelor si a tipului de lentile. Pentru o consiliere adecvată ținem cont de: aspectele tehnice, nevoile Dvs vizuale precum si criteriile estetice personale. Prin diversitatea ramelor, ne adresam tuturor categoriilor de vârsta. Designul ramelor presupune stiluri variate: sport, elegant, retro, clasic sau modern. Ramele noastre ating atât dimensiunea funcțională cat si cea pur estetica, devenind un accesoriu, un statement.

Servicii

Iti punem la dispozitie urmatoarele servicii:

- Prescriere de ochelari si recomandare aferenta in urma investigatiilor efectuate;
- Consultatii specifice lentilelor de contact si adaptarea acestora;
- Consilierea in alegerea ramelor si lentilelor pentru ochelari de catre personalul nostru calificat;
- Diversitate de produse de actualitate in functie de asteptari, dar si de buget;
- Montarea ochelarilor in unitatea proprie cu posibilitatea montajului pe loc.

© 2019 Copyright by optica-oftalmologie.ro