Nume:
Cabinet A&D Optic Shop - Timisoara
E-mail:
adopticshop@gmail.com
Telefon:
0256 388 798
Telefon 2:
0725 361 137
Website:
https://adopticshop.ro/
Adresa:
Timisoara, Str. Alba Iulia, Nr. 7, Jud. Timis.
Facebook

Cabinet A&D Optic Shop - Timisoara
Oftalmologie

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Operatii cu laser la ochi, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul 

Detalii

In cadrul cabinetului A&D Optic Shop  oferim servicii de calitate atat in domeniul consultatiilor oftalmologice cat si al opticii medicale.

Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul asistentei medicale secundare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential grav, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte afectiuni cerebrale. Investigam și tratam, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, de la simple vicii de refractie pana la afectiuni complexe, cu rezolvare chirurgicala sau laser, cum ar fi cataracta sauretinopatia diabetica. 

A&D Optic Shop s-a nascut din dorinta de a crea o optica altfel, o optica medicala in care vederea si stilul se imbina pentru a crea acei ochelari unici care sa se muleze perfect pe stilul inconfundabil al fiecaruia.

“Un alt punct de vedere” inseamna atat o optica altfel cat si un alt mod de a percepe ideea de ochelari. Schimba-ti punctul de vedere asupra ochelarilor si vei descoperi ca acestia nu sunt doar o necesitate. Ei sunt cel mai incredibil accesoriu pe care il poti purta. Cum spunea designerul Vera Wang: “Forma unei rame sau culoarea lentilelor pot schimba cu desavarsire felul in care arati/intreaga ta imagine”.

Echipa noastra formata din medici si optometristi este total dedicata pentru a asigura confortul si satisfactia fiecarui client.

Va vom consilia in alegerea ramei de ochelari potrivita stilului dumneavoastra dar mai ales va vom oferi lentile care sa asigure o vedere impecabila si protectie maxima ochilor.
Fie ca doriti o simpla pereche de ochelari sau ochelari cu lentile personalizate in functie de rama sau comportamentul dumneavoastra de purtare, noi ne adaptam dorintelor si exigentelor fiecarui client.

Etapa cea mai importanta in prescrierea ochelarilor de vedere pentru corectarea sau compensarea viciilor de refractie este aceea a alegerii lentilelor potrivit afectiunii de care suferiti, dar si stilului dumneavoastra de viata. Va punem la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelarii de vedere, produse de cele mai cunoscute firme din domeniul opticii medicale. Alegerea lentilelor pentru ochelari se face tinand cont de clasificarile acestora si anume in functie de materialul din care sunt produse, in functie de design si nu in ultimul rand in functie de utilizare: Investigatiile se realizeaza computerizat cu ajutorul aparatelor noastre:

- autorefractometru;
- tonometru non-contact;
- biomicroscop;
- fundus camera;
- combina oftalmologica si altele.

Servicii

In cabinetul oftalmologic se pot efectua consultatii oftalmologice pentru stabilirea prescriptiei de ochelari sau consult oftalmologic complet in urma caruia pot fi depistate si unele afectiuni ale ochilor.

Consultatia oftalmologica completa consta in:

-  determinarea acuitatii vizuale;

-  examenul biomicroscopic al polului anterior;

-  determinarea computerizata a refractiei oculare pentru stabilirea corectiei optice si a viciilor de refractie ( miopie, hipermetropie si astigmatism );

- determinarea tensiunii intraoculare;

- examinarea fundului de ochi;

-  biomicroscopia polului posterior cu posibilitatea diagnosticarii precoce a modificarilor ce pot aparea la pacientii hipertensivi, diabetici etc.

Se mai pot efectua:

- examenul simtului cromatic;

- prescriptia de lentile de contact (pentru vedere, cosmetice sau terapeutice).

Orarul nostru prelungit ofera posibilitatea sa gasiti in programul dumneavoastra timpul necesar pentru a ne face o vizita:

Luni-Vineri: 10:00 – 19:00

Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Duminică: ÎNCHIS

Oferte speciale

Până la 50% reducere la rame și ochelari de soare.

Va asteptam la sediile noastre din:

- Optic Shop - Centru (adresa este  Alba Iulia Nr.7);
- Optic Shop- Lipovei (adresa este Calea Sever Bocu Nr.39).

Parteneri

Optic Shop - Sediul 2 - Calea Sever Bocu, Nr.39, in cadrul Clinicii NEOPED.

Program: Luni-Vineri: 10.00-18.00;
Sambata - Duminica: Inchis

Consultații Oftalmologice -  Dr.Ramona Bujac medic specialist:
Marți: 16.30 - 18.00;
Joi: 14.30-18.00.

Optic Shop Kids - 0742 016 825;

Mail:opticshopkids@gmail.com.

© 2019 Copyright by optica-oftalmologie.ro