Nume:
Olimpia Marcu Oftalmolog
E-mail:
olimpiamarcu@yahoo.com
Telefon:
0720 274 841
Adresa:
Gheorgheni, Str. Miron Cristea, Nr.9, Sc.B, Ap.24, Jud. Harghita.
Facebook

Olimpia Marcu Oftalmolog
Oftalmologie

Conjunctivita, Retinopatia diabetica, Lentile de contact, Sindromul de ochi uscat (keratoconjunctivita), Toxoplasmoza, Cataracta, Orbirea, Salazionul, Retinoblastom – tumora maligna de retina, Traumatismele pleoapelor, Strabismul, Presbiopia, Miopia, Keratoconusul, Keratita (inflamatia corneei), Infectiile pleoapelor, Hipermetropia, Glaucomul, Eczema pleoapelor, Dezlipirea de retina, Degenerescenta maculara, Ambliopia, Arsurile corneei, Conjunctivita virala, Conjunctivita gonococica, Conjunctivita fungica, Conjunctivita bacteriana, Conjunctivita alergica, Operatii cu laser la ochi, Blefarospasmul benign, Blefaroptoza, Blefarita, Astigmatismul 

Detalii

Pentru că satisfacția pacientului ocupă primul loc la noi, am creat un cabinet oftalmologic care permite identificarea cât mai precisă a dioptriilor, confecționarea ochelarilor și adaptarea lentilelor de contact. Indeplinirea dorintelor acestora prin calitate si preturi minime sunt cateva dintre obiectivele noastre.

Examinarea oftalmologica periodica si completa face parte din ingrijiriea de rutina din cadrul asistentei medicale secundare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential grav, manifestari oculare ale unei boli sistemice, semne de tumori sau alte afectiuni cerebrale. Investigam și tratam, cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, de la simple vicii de refractie pana la afectiuni complexe, cu rezolvare chirurgicala, cum ar fi cataracta sauretinopatia diabetica. Investigatiile se realizeaza computerizat cu ajutorul aparatelor noastre:

- autorefractometru;
- aplanometru;
- biomicroscop;
- fundus camera;
- combina oftalmologica si altele.

Fiecare pacient care alege serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii si tratamente moderne, efectuate sub atenta observatie a unui medic oftalmolog cu o experienta. Pe langa profesionalismul si priceperea noastra, dispunem de aparatura medicala performanta, lucru care permite stabilirea de diagnostice precise si corecte. Fiecare pacient care apeleaza la serviciile oferite de noi beneficiaza de consultatii oftalmologice complete, care includ: examenul fundului de ochi, tensiune oculara si examen oftalmologic. Principalul rol al ochelarilor de vedere este acela de a corecta viciile de refractie si de a oferi o vedere clara persoanei care ii utilizeaza. Ochelarii de vedere va sunt prescrisi in urma unui control amanuntit, realizat de catre medicul primar oftalmolog. In functie de afectiunea de care suferiti, medicul va poate prescrie ochelari de vedere pentru aproape, ochelari de vedere pentru distanta sau ochelari de vedere monofocali, folositi atat pentru aproape, cat si pentru distanta.

In jurul varstei de 40 de ani cei mai multi dintre noi incep sa aiba dificultati in a vedea clar obiectele situate la distanta mica, acest fapt se datoreaza unui inceput de imbatranire fiziologica a ochiului numit presbiopie. Primele semne ale presbiopiei apar de multe ori cand purtatorii de ochelari permanenti realizeaza ca lentilele monofocale pe care le au nu mai sunt suficiente pentru a citi articole scrise cu caractere mici sau pentru a vedea clar obiectele situate la mica distanta iar cei care nu au purtat ochelari niciodata nu mai pot citi un text dintr-un ziar fara a-l indeparta peste distanta normala de 40 cm fata de ochi. In trecut, solutia cea mai simpla la aceasta problema era prescrierea ochelarilor pentru citit sau a ochelarilor cu lentile bifocale (lentile pentru corectia defectelor de vedere la aproape si la distanta cu linie de demarcatie intre cele doua suprafete).

Servicii

Venim in intampinarea pacientilor cu urmatoarea gama de servicii:

- Examenul dioptriilor si prescrierea retetei de ochelari;
- Examenul polului anterior;
- Masurarea presiunii intraoculare;
- Evaluarea polului posterior ( retina si papila nervului optic);
- Examen oftalmopediatric: testul Lang, cover test, evaluarea pozitiei ochilor.
- Evaluarea campului vizual;
- Fotografierea fundului de ochi.
- Lavajul cailor lacrimale; 
- Excizia salazionului;
- Excizia pterigionului; 
- Interventii ploapa;
- Iridectomie periferica;
- Trabeculectomie.

Oferte speciale

Cabinetul are punct de lucru si in Toplita.

© 2019 Copyright by optica-oftalmologie.ro