Oftalmologia - Disciplină medicală ce ocupa cu studiul structurii şi funcţionării ochilor, precum şi a bolilor care îi afectează.

Examinarea oftalmologica periodica si completa este parte a ingrijirii de rutina in cadrul medicinei primare, deoarece multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. In cadrul examinarii oftalmologice pot fi detectate boli cu potential de orbire, manifestari oculare ale unei boli sistemice sau semne de tumori sau alte anomalii cerebrale.

Evaluarea oftalmologica completa consta in examinarea externa a globului ocular, testarea acuitatii vizuale, functiei pupilare, motilitatii extraoculare, campului vizual, presiunii intraoculare si examinarea structurilor oculare prin pupila dilatata (fundul de ochi)

Panou litere oftalmologie

Panou litere oftalmologie Optotip electric destinat masurarii acuitatii vizuale in conditii diurne. Optotip executat din profil PVC, cu ecranul din plexiglass inscriptionat. Optotipul este iluminat din interior cu tuburi de neon de 18W. Dimensiunea exterioara este de 65cm x 50cm. Poate fi montat atat pe perete(agatat) cat si pe masa.
0722 410 925

© 2019 Copyright by optica-oftalmologie.ro